Training & begeleiding

Mindfulness & begeleiding

Waarom

Iedere volwassene (jong en oud) die beter voor zichzelf wil zorgen, meer rust en meer in balans wil zijn, vaardiger wil leren omgaan met stress, spanningen, chronische pijn, angstklachten en somberheid, is van harte welkom.

Opzet training

De mindfulnesstraining is een praktische training waarin je mindfulness vaardigheden ontwikkelt via verschillende vormen van meditatie. De trainingen omvat 8 bijeenkomsten van 2 uur en een oefendag. Door in deze periode zelf dagelijks te oefenen wordt een solide basis gelegd om de vaardigheden in het dagelijks leven te integreren.

Effecten

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een mindfulness-training positief effect heeft op stress-gerelateerde klachten – waaronder burnout -, (chronische) pijn, angstklachten en somberheid. Andere bewezen effecten zijn: toename van de mogelijkheid om tot ontspanning van lichaam en geest te komen; afname van piekeren en beter kunnen slapen; betere concentratie en geheugen; meer compassie en vriendelijkheid.

Plan nu een training!

Begeleiding

Daarnaast kun je bij Mindfulness & Meer ook terecht voor begeleiding. Loop je vast in oude overlevingsmechanismen, verlies je geregeld de verbinding met jezelf? Dan kun je ook bij mij terecht. Dit kan in de vorm van losse consulten, maar je kunt ook een langer traject afspreken. Ik kan met je meekijken, naar je luisteren, je vragen stellen die je helpen verder te groeien – op zoek naar nieuwe betekenis en opening in je leven.